Video

Resultaat 1 - 10 (van 21)

 • Boeken bezorgen met drones Bekijk details

  Bibliotheek Westland heeft een primeur! Samen met leerlingen van ISW Hoogeland is een project gestart om boeken aan huis te bezorgen met behulp van drones. Het gaat om een testfase waarbij proefpersonen gevraagd worden. Interesse? Meld je aan!

  Bekijk details van Boeken bezorgen met drones

 • Romantisch manifest Bekijk details

  Op Valentijnsdag, 14 februari, was René Cammeraat in Bibliotheek Monster met zijn voorstelling 'Romantisch manifest'. Naast voordracht en discussie was er ook ruimte voor een dansje. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

  Bekijk details van Romantisch manifest

 • Mart Smeets Bekijk details

  Mart Smeets was op 13 december te gast in Bibliotheek Wateringen waar hij geïnterviewd werd door Stefan van Eijk, verslaggever van WOS. Ze spraken over het nieuwste boek van Mart Smeets 'Mijn Amerika'. Met meer dan 100 bezoekers, voornamelijk heren, was de zaal snel gevuld.

  Bekijk details van Mart Smeets

 • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het boek 'Ssst .... de tijger slaapt' centraal. Ook tijdens de BoekStart ochtenden wordt het prentenboek van het jaar voorgelezen.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen

 • Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt! Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 24 januari t/m 3 februari) stond het prentenboek 'Ssst.... de tijger slaapt!' centraal. Op zaterdag 3 februari was Ton Meijer in Bibliotheek 's-Gravenzande waar hij voor meer dan 100 kinderen en hun ouders zijn voorstelling speelde.

  Bekijk details van Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt!

 • Digisterker 1 jaar Bekijk details

  Feest want de gratis cursus Digisterker bestaat 1 jaar. Ruim 200 cursisten volgden deze gratis cursus die Bibliotheek Westland samen met SeniorWeb geeft in de bibliotheken.

  Bekijk details van Digisterker 1 jaar

 • Lancering WestlandPas Bekijk details

  Op woensdag 22 november werd de WestlandPas gelanceerd in Bibliotheek 's-Gravenzande. Wethouder De Goeij ontving de eerste WestlandPas uit handen van Jochem Immerzeel, de initiatiefnemer van de WestlandPas

  Bekijk details van Lancering WestlandPas

 • Voorleeslunch met Marijke van Geest Bekijk details

  Op vrijdag 6 oktober was het de Nationale ouderendag en werd er in heel Nederland op het zelfde moment hetzelfde verhaal van Vonne van der Meer voorgelezen tijdens de Nationale Voorleeslunch. In De Prinsenhof in Maasdijk kwamen 25 ouderen samen om te luisteren naar Westlandse Streekdichter Marije van Geest en te genieten van een heerlijke lunch.

  Bekijk details van Voorleeslunch met Marijke van Geest

 • WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst Bekijk details

  In deze aflevering van WOS 'In jouw buurt' een verslag van het bezoek van schrijfster Simone van der Vlugt aan Bibliotheek Wateringen op 16 mei jl. Ze vertelde over haar thrillers en historische romans en de research die daar bij komt kijken om alle details kloppend te krijgen. Haar thriller 'Toen het donker werd' is genomineerd voor de Gouden strop. Binnenkort verschijnt haar nieuwste historische roman 'Ginevra'.

  Bekijk details van WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst

 • #BoekStart spelen en leren Bekijk details

  Elke maand zijn er #BoekStart speel en leerochtenden in de bibliotheek. Speciaal voor jonge kinderen om te spelen, knutselen, boekjes te lezen en liedjes te zingen. Toegang is gratis, komt u ook met uw kindje?

  Bekijk details van #BoekStart spelen en leren