Video

Resultaat 1 - 10 (van 21)

 • Voorleeslunch met Marijke van Geest Bekijk details

  Op vrijdag 6 oktober was het de Nationale ouderendag en werd er in heel Nederland op het zelfde moment hetzelfde verhaal van Vonne van der Meer voorgelezen tijdens de Nationale Voorleeslunch. In De Prinsenhof in Maasdijk kwamen 25 ouderen samen om te luisteren naar Westlandse Streekdichter Marije van Geest en te genieten van een heerlijke lunch.

  Bekijk details van Voorleeslunch met Marijke van Geest

 • Poppenkast door Floracollege Lentiz Bekijk details

  Tijdens BoekStart spelen & leren in Bibliotheek Naaldwijk en 's-Gravenzande heeft de kunstklas van Floracollege Lentiz een poppenkastvoorstelling gegeven. De leerlingen hebben het verhaal zelf geschreven, de poppen zelf gemaakt en ook de poppenkast in elkaar gezet. Tijdens de BoekStart ochtend in 's-Gravenznade op 16 juni, werd een mooi verhaal voorgelezen, er werden liedjes gezongen en geknutseld en tussendoor hebben de leerlingen een paar keer hun voorstelling gespeeld.

  Bekijk details van Poppenkast door Floracollege Lentiz

 • WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst Bekijk details

  In deze aflevering van WOS 'In jouw buurt' een verslag van het bezoek van schrijfster Simone van der Vlugt aan Bibliotheek Wateringen op 16 mei jl. Ze vertelde over haar thrillers en historische romans en de research die daar bij komt kijken om alle details kloppend te krijgen. Haar thriller 'Toen het donker werd' is genomineerd voor de Gouden strop. Binnenkort verschijnt haar nieuwste historische roman 'Ginevra'.

  Bekijk details van WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst

 • #BoekStart spelen en leren Bekijk details

  Elke maand zijn er #BoekStart speel en leerochtenden in de bibliotheek. Speciaal voor jonge kinderen om te spelen, knutselen, boekjes te lezen en liedjes te zingen. Toegang is gratis, komt u ook met uw kindje?

  Bekijk details van #BoekStart spelen en leren

 • Gezondheidsmarkt Careyn in Bibliotheek 's-Gravenzande Bekijk details

  Op 23 juni organiseerde Careyn een gezondheidsmarkt met verschillende organisaties in Bibliotheek 's-Gravenzande. Er was informatie aanwezig over gezonde voeding en beweging, de bloeddruk kon gemeten worden. De pedicure en podoloog gaven advies, evenals de huidspecialiste. Er was een opticien en audicien voor het testen van ogen en oren. De apotheek en de fysiotherapeut waren ook met een informatiestand aanwezig. De Gezondheidsmarkt werd door meer dan 250 belangstellenden bezocht.

  Bekijk details van Gezondheidsmarkt Careyn in Bibliotheek 's-Gravenzande

 • Bekijk details van BiebLab 'The making of'

 • Word Digisterker Bekijk details

  Vanaf 1 januari 2017 zal de overheid (landelijk en lokaal) alleen nog digitaal communiceren. Het is daarom belangrijk dat u handig bent met de computer. Kunt u wel wat ondersteuning of opfrissing van uw kennis gebruiken? Kom dan naar de gratis cursus Digisterker van Bibliotheek Westland.

  Bekijk details van Word Digisterker

 • Bekijk details van CoderDojo: Ontdekkend en onderzoekend leren!

 • Taalhuis Westland bestaat 1 jaar Bekijk details

  Taalhuis Westland bestaat alweer 1 jaar! Reden voor een feestje want er zijn mooie resultaten behaald in het eerste jaar. Meer dan 100 taalvragers zijn verder op weg geholpen via de vrijwilligers bij de taalbalie en de taalmaatjes. De vrijwilligers werden uiteraard in het zonnetje gezet en getrakteerd op taart. De taalvrijwilliger van de regio is Priscilla geworden!

  Bekijk details van Taalhuis Westland bestaat 1 jaar

 • Lezing Mondriaan door Hoo Man Chan Bekijk details

  2017 is het jaar van Mondriaan. Het is 100 jaar geleden dat de kunststroming De Stijl werd opgericht door o.a. Piet Mondriaan. In het gemeentemuseum in De n Haag is een overzichtstentoonstelling ingericht. Op 12 april jl. was kunsthistoricus Hoo Man Chan, verbonden aan VU Westland, in Bibliotheek 's-Gravenzande om een lezing te geven en meer te vertellen over deze kunststroming.

  Bekijk details van Lezing Mondriaan door Hoo Man Chan