Video

Resultaat 1 - 10 (van 24)

 • Derk Bolt in Bibliotheek Naaldwijk Bekijk details

  OP 23 mei was Derk Bolt, journalist en verslaggever van Spoorloos, te gast in Bibliotheek Naaldwjjk. Hij vertelde over zijn ontvoering in juni 2017 door guerrilla's in Columbia.

  Bekijk details van Derk Bolt in Bibliotheek Naaldwijk

 • Poppenkast bij BoekStart Bekijk details

  Leerlingen van Lentiz Floracollega speelden een leuke poppenkastvoorstelling bij BoekStart in Bibliotheek Naaldwijk. Ze hebben het verhaal zelf bedacht en ook de poppenkast is zelf in elkaar gezet. Op 15 juni zijn ze in Bibliotheek 's-Gravenzande met deze voorstelling, eveneens tijdens BoekStart. De toegang is gratis en het is een open inloop vanaf 10.00 uur.

  Bekijk details van Poppenkast bij BoekStart

 • Digisterker voor nieuwkomers Bekijk details

  Op 19 april was er in Bibliotheek Naaldwijk een evaluatiebijeenkomst van Digisterker voor nieuwkomers. De cursus die de bibliotheek verzorgt om iedereen digivaardiger te maken, wordt ook voor nieuwkomers gegeven. Daar is een tolk bij aanwezig om extra uitleg te geven. De evaluatie was nuttig om verbeterpunten aan te geven zodat de cursus nog beter op de vraag en de behoeften van de cursisten kan worden afgestemd.

  Bekijk details van Digisterker voor nieuwkomers

 • Opening Speel-o-theek in Wateringen Bekijk details

  Op woensdag 11 april opende Renske van Kooij, directeur Bibliotheek Westland, de derde speel-o-theek. In Bibliotheek Wateringen kun je nu ook terecht voor het nieuwste en leukste speelgoed!

  Bekijk details van Opening Speel-o-theek in Wateringen

 • Boeken bezorgen met drones Bekijk details

  Bibliotheek Westland heeft een primeur! Samen met leerlingen van ISW Hoogeland is een project gestart om boeken aan huis te bezorgen met behulp van drones. Het gaat om een testfase waarbij proefpersonen gevraagd worden. Interesse? Meld je aan!

  Bekijk details van Boeken bezorgen met drones

 • Romantisch manifest Bekijk details

  Op Valentijnsdag, 14 februari, was René Cammeraat in Bibliotheek Monster met zijn voorstelling 'Romantisch manifest'. Naast voordracht en discussie was er ook ruimte voor een dansje. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

  Bekijk details van Romantisch manifest

 • Mart Smeets Bekijk details

  Mart Smeets was op 13 december te gast in Bibliotheek Wateringen waar hij geïnterviewd werd door Stefan van Eijk, verslaggever van WOS. Ze spraken over het nieuwste boek van Mart Smeets 'Mijn Amerika'. Met meer dan 100 bezoekers, voornamelijk heren, was de zaal snel gevuld.

  Bekijk details van Mart Smeets

 • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het boek 'Ssst .... de tijger slaapt' centraal. Ook tijdens de BoekStart ochtenden wordt het prentenboek van het jaar voorgelezen.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen

 • Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt! Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 24 januari t/m 3 februari) stond het prentenboek 'Ssst.... de tijger slaapt!' centraal. Op zaterdag 3 februari was Ton Meijer in Bibliotheek 's-Gravenzande waar hij voor meer dan 100 kinderen en hun ouders zijn voorstelling speelde.

  Bekijk details van Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt!

 • Digisterker 1 jaar Bekijk details

  Feest want de gratis cursus Digisterker bestaat 1 jaar. Ruim 200 cursisten volgden deze gratis cursus die Bibliotheek Westland samen met SeniorWeb geeft in de bibliotheken.

  Bekijk details van Digisterker 1 jaar