Video

Resultaat 1 - 10 (van 34)

 • Lezing Monster en Ter Heijde in vroeger dagen Bekijk details

  Op 7 mei was de werkgroep Oud-Monster te gast in Bibliotheek Monster om een lezing te verzorgen over Monster en Ter Heijde in vroeger dagen. Thomas van Straalen nam de aanwezigen mee in aan de hand van oude kaarten, foto's en afbeeldingen op een wandeling door het Monster en Ter Heijde. Bij deze bijeenkomst werd eveneens een presentatie gegeven voor het opzetten van een historische werkgroep, die er inmiddels is.

  Bekijk details van Lezing Monster en Ter Heijde in vroeger dagen

 • Boekpresentatie Joop van Dijk Bekijk details

  Op 8 mei presenteerde Joop van Dijk haar boek in Bibliotheek Poeldijk. "Mijn jeugd voorbij" is het verhaal van haar vader Cor van Dijk die als 19-jarige Poeldijkse jongen te werk werd gesteld in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog

  Bekijk details van Boekpresentatie Joop van Dijk

 • Lezing Brexit Bekijk details

  Europadeskundige Walter Pfeil verzorgde op 5 maart een lezing over de gevolgen van de Brexit en het Europese parlement in Bibliotheek Monster.

  Bekijk details van Lezing Brexit

 • Lezing het brein door Jan van der Zwan Bekijk details

  Psycholoog Jan van der Zwan was te gast in Bibliotheek De Lier en verzorgde een lezing over het brein. In verschillende workshops zal hij komende tijd verder ingaan op het babybrein, het kinderbrein, het puberbrein en het ouderenbrein.

  Bekijk details van Lezing het brein door Jan van der Zwan

 • De Vloer op! bij de bieb Bekijk details

  Eerste editie van de vloer op bij de bieb! met optredens van zang en muziek.

  Bekijk details van De Vloer op! bij de bieb

 • Taal van Smaak kookboek Bekijk details

  Bibliotheek Westland heet samen met Taalhuis Westland een uniek kookboek gelanceerd: De Taal van Smaak! Op 28 november nam wethouder Piet Vreugdenhil het eerst exemplaar in ontvangst. het kookboek bevat gerechten uit de internationale keuken en is samengesteld door taalvragers en hun taalmaatjes. Het kookboek is te koop bij alle bibliotheken en kost € 5,-.

  Bekijk details van Taal van Smaak kookboek

 • Maarten van Rossem in Bibliotheek De Lier Bekijk details

  Op 18 oktober (tijdens de maand van de geschiedenis) was Maarten van Rossem te gast in Bibliotheek De Lier. Hij verzorgde een vlammend betoog over opstand.

  Bekijk details van Maarten van Rossem in Bibliotheek De Lier

 • Romantisch manifest Bekijk details

  Op Valentijnsdag, 14 februari, was René Cammeraat in Bibliotheek Monster met zijn voorstelling 'Romantisch manifest'. Naast voordracht en discussie was er ook ruimte voor een dansje. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

  Bekijk details van Romantisch manifest

 • Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt! Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 24 januari t/m 3 februari) stond het prentenboek 'Ssst.... de tijger slaapt!' centraal. Op zaterdag 3 februari was Ton Meijer in Bibliotheek 's-Gravenzande waar hij voor meer dan 100 kinderen en hun ouders zijn voorstelling speelde.

  Bekijk details van Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt!

 • Nationale Voorleesdagen Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het boek 'Ssst .... de tijger slaapt' centraal. Ook tijdens de BoekStart ochtenden wordt het prentenboek van het jaar voorgelezen.

  Bekijk details van Nationale Voorleesdagen