Video

Resultaat 1 - 10 (van 16)

 • #BoekStart spelen en leren Bekijk details

  Elke maand zijn er #BoekStart speel en leerochtenden in de bibliotheek. Speciaal voor jonge kinderen om te spelen, knutselen, boekjes te lezen en liedjes te zingen. Toegang is gratis, komt u ook met uw kindje?

  Bekijk details van #BoekStart spelen en leren

 • Bekijk details van CoderDojo: Ontdekkend en onderzoekend leren!

 • Word Digisterker Bekijk details

  Vanaf 1 januari 2017 zal de overheid (landelijk en lokaal) alleen nog digitaal communiceren. Het is daarom belangrijk dat u handig bent met de computer. Kunt u wel wat ondersteuning of opfrissing van uw kennis gebruiken? Kom dan naar de gratis cursus Digisterker van Bibliotheek Westland.

  Bekijk details van Word Digisterker

 • Taalhuis Westland bestaat 1 jaar Bekijk details

  Taalhuis Westland bestaat alweer 1 jaar! Reden voor een feestje want er zijn mooie resultaten behaald in het eerste jaar. Meer dan 100 taalvragers zijn verder op weg geholpen via de vrijwilligers bij de taalbalie en de taalmaatjes. De vrijwilligers werden uiteraard in het zonnetje gezet en getrakteerd op taart. De taalvrijwilliger van de regio is Priscilla geworden!

  Bekijk details van Taalhuis Westland bestaat 1 jaar

 • Lezing Mondriaan door Hoo Man Chan Bekijk details

  2017 is het jaar van Mondriaan. Het is 100 jaar geleden dat de kunststroming De Stijl werd opgericht door o.a. Piet Mondriaan. In het gemeentemuseum in De n Haag is een overzichtstentoonstelling ingericht. Op 12 april jl. was kunsthistoricus Hoo Man Chan, verbonden aan VU Westland, in Bibliotheek 's-Gravenzande om een lezing te geven en meer te vertellen over deze kunststroming.

  Bekijk details van Lezing Mondriaan door Hoo Man Chan

 • Meester Mark in de bieb Bekijk details

  Mark van der Werf, beter bekend als Meeste Mark, was in Bibliotheek Wateringen om te vertellen over zijn ervaringen in het onderwijs. Er was veel herkenning voor de leerkrachten in de zaal.

  Bekijk details van Meester Mark in de bieb

 • Pieterpad, wandel van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg Bekijk details

  Op woensdag 8 maart was Wim van der Ende te gast in Bibliotheek 's-Gravenzande. Hij is betrokken bij het opzetten, onderhouden en promoten van het Pieterpad. Deze wandelroute van 500 kilometer, loopt vanaf Pieterburen naar de Sint Pietersberg in Maastricht. Met foto's, tips en anekdotes vertelde Wim boeiend over deze prachtige route.

  Bekijk details van Pieterpad, wandel van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg

 • Limericks schrijven met Schrijvers tussen de kassen Bekijk details

  Op vrijdag 27 januari, tijdens de Week van de Po√ęzie, was er in Bibliotheek Naaldwijk een inspirerende avond in samenwerking mat Schrijvers tussen de kassen. Er werden gedichten uit eigen werk voorgedragen en daarna was de workshop Limericks schrijven. Ook streekdichter Marijke van Geest was erbij met weer een nieuw gedicht over het gemeentehuis.

  Bekijk details van Limericks schrijven met Schrijvers tussen de kassen

 • Voorleeslunch met Burgemeester Van der Tak Bekijk details

  De Nationale Ouderendag op 7 oktober was tevens de dag van de Voorleeslunch. Burgemeester Van der Tak las het speciaal hiervoor geschreven verhaal van Jan Siebelink voor aan belangstellenden in De Prinsenhof in Maasdijk. Er werd ademloos geluisterd onder het genot van een heerlijk kopje soep van Truus Kester en broodjes van Bakkerij Vreugdenhil.

  Bekijk details van Voorleeslunch met Burgemeester Van der Tak

 • Opening Speel-o-theek Bekijk details

  Speel-o-theek Ieniemienie is samengegaan met Bibliotheek 's-Gravenzande! Op 7 september was het feest en heeft Wethouder De Goeij de Speel-o-theek heropend. Jelte reed met zijn treintje door de bieb en onthulde een mooi bord met het logo van Ieniemienie. Natuurlijk was er taart voor iedereen. Speelgoed kan nu elke dag geleend worden als de bibliotheek open is en er worden gezamenlijke BoekStart speel-en leerochtenden georganiseerd!

  Bekijk details van Opening Speel-o-theek