Video

Resultaat 21 - 30 (van 38)

 • Boeken bezorgen met drones Bekijk details

  Bibliotheek Westland heeft een primeur! Samen met leerlingen van ISW Hoogeland is een project gestart om boeken aan huis te bezorgen met behulp van drones. Het gaat om een testfase waarbij proefpersonen gevraagd worden. Interesse? Meld je aan!

  Bekijk details van Boeken bezorgen met drones

 • Mart Smeets Bekijk details

  Mart Smeets was op 13 december te gast in Bibliotheek Wateringen waar hij geïnterviewd werd door Stefan van Eijk, verslaggever van WOS. Ze spraken over het nieuwste boek van Mart Smeets 'Mijn Amerika'. Met meer dan 100 bezoekers, voornamelijk heren, was de zaal snel gevuld.

  Bekijk details van Mart Smeets

 • Digisterker 1 jaar Bekijk details

  Feest want de gratis cursus Digisterker bestaat 1 jaar. Ruim 200 cursisten volgden deze gratis cursus die Bibliotheek Westland samen met SeniorWeb geeft in de bibliotheken.

  Bekijk details van Digisterker 1 jaar

 • Lancering WestlandPas Bekijk details

  Op woensdag 22 november werd de WestlandPas gelanceerd in Bibliotheek 's-Gravenzande. Wethouder De Goeij ontving de eerste WestlandPas uit handen van Jochem Immerzeel, de initiatiefnemer van de WestlandPas

  Bekijk details van Lancering WestlandPas

 • WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst Bekijk details

  In deze aflevering van WOS 'In jouw buurt' een verslag van het bezoek van schrijfster Simone van der Vlugt aan Bibliotheek Wateringen op 16 mei jl. Ze vertelde over haar thrillers en historische romans en de research die daar bij komt kijken om alle details kloppend te krijgen. Haar thriller 'Toen het donker werd' is genomineerd voor de Gouden strop. Binnenkort verschijnt haar nieuwste historische roman 'Ginevra'.

  Bekijk details van WOS In Jouw Buurt met Simone van der Vlugt en Hugo Borst

 • Boekpresentatie Joop van Dijk Bekijk details

  Op 8 mei presenteerde Joop van Dijk haar boek in Bibliotheek Poeldijk. "Mijn jeugd voorbij" is het verhaal van haar vader Cor van Dijk die als 19-jarige Poeldijkse jongen te werk werd gesteld in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog

  Bekijk details van Boekpresentatie Joop van Dijk

 • Lezing Monster en Ter Heijde in vroeger dagen Bekijk details

  Op 7 mei was de werkgroep Oud-Monster te gast in Bibliotheek Monster om een lezing te verzorgen over Monster en Ter Heijde in vroeger dagen. Thomas van Straalen nam de aanwezigen mee in aan de hand van oude kaarten, foto's en afbeeldingen op een wandeling door het Monster en Ter Heijde. Bij deze bijeenkomst werd eveneens een presentatie gegeven voor het opzetten van een historische werkgroep, die er inmiddels is.

  Bekijk details van Lezing Monster en Ter Heijde in vroeger dagen

 • Romantisch manifest Bekijk details

  Op Valentijnsdag, 14 februari, was René Cammeraat in Bibliotheek Monster met zijn voorstelling 'Romantisch manifest'. Naast voordracht en discussie was er ook ruimte voor een dansje. Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

  Bekijk details van Romantisch manifest

 • Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt! Bekijk details

  Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 24 januari t/m 3 februari) stond het prentenboek 'Ssst.... de tijger slaapt!' centraal. Op zaterdag 3 februari was Ton Meijer in Bibliotheek 's-Gravenzande waar hij voor meer dan 100 kinderen en hun ouders zijn voorstelling speelde.

  Bekijk details van Ton Meijer Ssst... de tijger slaapt!