Podium Westland zaterdag 7 september 2019

Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur is er weer van alles te zien, te doen en te beleven in en rond Bibliotheek Naaldwijk en in het centrum van Naaldwijk.

Doen, kijken, uitproberen, horen, ontdekken, luisteren, lachen…  Alles en iedereen komt aan bod!

Leuke peutercursussen (Peuterdansles, Peuteryogales, Peuterprogrammeren, Peutermuziekles en Peutertheaterles), onze dichters van de dichtersavond in De Lier zullen optreden, De Sprookjesjutter van Theater in Feite speelt verschillende sprookjes. Er zijn verschillende workshops (schilderen, mozaïeken). BiebLab on tour, schrijf je naam in het Arabisch. Een dag voor jong en oud, in en buiten de bibliotheek!

Dit en meer staat je te wachten. Doe mee of kijk gewoon je ogen uit!

De Sprookjesjutter

De Sprookjesjutter verzamelt verloren sprookjes. Hij loopt rond met een prachtig versierde vuilnisbak met sprookjesachtige kleuren en vertelt.....

Sprookjes voor jong en oud!

• 12.30 uur
  • 14.00 uur
  • 15.00 uur
  • 16.00 uur

Kinderconcert Muziekmeesters Westland

Liedjes voor ouders en kinderen. Van nu en uit de oude doos. Meezingen graag! Lekker luisteren mag natuurlijk ook. En na afloop mag je zelf proberen een instrument te bespelen!

Aanvang 15.00 uur!

Workshop Handlettering

Ontdek hoe leuk Handlettering is! Kom het uitproberen en neem je eigen werkstuk gelijk mee naar huis. Alles ligt voor je klaar om direct aan de slag te gaan! En als je helemaal de smaak te pakken hebt, kun je in oktober verder gaan bij VU Westland waar we een uitgebreide workshop Handlettering aanbieden.

- leeftijd: jong en oud, vanaf 6 jaar
- duur: doorlopend tot 17.00 uur
- locatie: Bibliotheek Naaldwijk

Anouk danst! (1,5 - 4 jr.)

Aan de slag en voetjes van de vloer, want jong geleerd is
oud gedaan. Samen met mama/papa (of een andere verzorger) lekker swingen op muziek. Je wordt meegenomen in een les vol fantasie, verhaal, muziek, oefeningen voor de motoriek en gewoon lekker plezier hebben. Even quality time! Dus Kom, Kijk en Dans maar mee! Vanaf oktober starten de peuterdanslessen weer bij Bibliotheek Westland.

- leeftijd: van 1,5 -4 jaar
- duur: 11.00–11.30 uur
- locatie: Bibliotheek Naaldwijk - Buitenvlonder

Workshop Wobbelyoga (v.a. 2,5 jr.)

Meer weten over Wobbelyoga? Kom gezellig samen naar de workshop Ouder-kind Wobbelyoga. Bewegen, balanceren en concentreren geeft het kind kracht, vertrouwen en plezier om te groeien.

Om 13.30 en 14.30 uur

Workshop Koppie-Paste een Kek zelfportret (5+)

Zin in weer een nieuw kunstzinnige avontuur met kunstenares Vanessa Obinu?  In de bieb vind je alle ingrediënten voor een puik zelfportret. Voor jong en oud!

Van 11.00 - 17.00 uur

Workshop Mozaïek

Patty Dries zorgt voor alle materialen en jij maakt er een mooi mozaïek werkstuk van. Kom het maar proberen.

- duur: 12.00-17.30 uur
-locatie: Bibliotheek Naaldwijk

Workshop Kindertheater Koperen Kees (3-8 jr.)

Acteur en muzikant Serge Bosman van theaterschool Koperen Kees neemt je mee op een interactieve muzikale theaterreis, waarin hij iedereen van klein tot groot boeit.

Van 11.45 - 12.15 uur

Ontmoet de Dichter

Verschillende creatieve woordkunstenaars treden op, muzikaal
omlijst door RijmR. Na Podium Westland nog geen genoeg van poëzie? Kom dan 27 september naar de poëzieavond in Bibliotheek De Lier.

- duur   : 13.00 – 17.00 uur

Workshop Schrijf je naam in het Arabisch

Na afloop kan jij je eerste woordjes Arabisch praten EN schrijven! Hoe cool is dat!

Wees verzekerd van een plekje en meld je van te voren aan via: info@bibliotheekwestland.nl ovv Podium Westland
Binnenlopen kan natuurlijk ook maar : VOL=VOL

- leeftijd: iedereen vanaf 8 jaar
- aanvangstijd: 14.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur, 17.00 uur
- duur: 30 minuten

Digitaal Plezier met BiebLab on tour

Programmeren en speelgoed is een combinatie die uitdaagt. Kom leren en spelen tegelijkertijd. Vanaf oktober starten de peuter programmeerlessen weer bij Bibliotheek Westland.

- duur   : 12.00 – 17.30 uur