Theatervoorstelling: Kiekaboek speelt Moppereend

Gebaseerd op het prentenboek 'Moppereend' neemt theatergroep Kiekaboek de kinderen mee in het verhaal van Moppereend.

Kaartjes graag  reserveren p.p. voor (groot)ouder en kind.
Toegangsprijs: €2,- leden/€2,50 niet-leden

Theatervoorstelling: De Gruffalo

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van
zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en overwint zijn angsten! De Gruffalo is een spannende slapstickvoorstelling van Meneer Monster, een tikkeltje bizar maar vooral leuk voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Kaartjes graag reserveren p.p. voor (groot)ouder en kind.
Toegangsprijs: €2,- leden/€2,50 niet-leden

Vingerpopje cadeau

Maak je baby, peuter of kleuter tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid van Bibliotheek Westland en ontvang het leuke vingerpopje Moppereend (zolang de voorraad strekt)

Boekstart tijdens de Nationale Voorleesdagen

Het prentenboek Moppereend staat centraal tijdens de Boekstartochtenden op :
Dinsdag 28 januari in De Lier
Woensdag 29 januari in Naaldwijk
Vrijdag 31 januari in Monster

Boekstartochtenden zijn voor alle kinderen van 0-4 jaar en hun ouders en grootouders en zijn gratis. Heel veel voorlezen, spelen, knutselen, ontdekken en elkaar ontmoeten! Kom gezellig meedoen tussen 10.00 – 11.30 uur. De koffie en limonade staan klaar!