Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 23 januari t/m zaterdag 2 februari staat het Prentenboek van het jaar - Een huis voor Harry - in het middelpunt.  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis. 

Theatervoorstelling: Een huis voor Harry - De Toren van Geluid (2+)

Gebaseerd op het prentenboek 'Een huis voor Harry' neemt theatergroep De Toren van Geluid kinderen mee op een muzikaal avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het weer terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag… 

Kaartjes graag  reserveren p.p. voor (groot)ouder en kind.
Toegangsprijs: €2,- leden/€2,50 niet-leden

Theatervoorstelling: Nijntje op de fiets - Marianne van Houten (2+)

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.
Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

Kaartjes graag reserveren p.p. voor (groot)ouder en kind.
Toegangsprijs: €2,- leden/€2,50 niet-leden

Vingerpopje cadeau

Maak uw peuter of kleuter tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis lid van Bibliotheek Westland en ontvang het leuke vingerpopje Harry(zolang de voorraad strekt)

Boekstart tijdens de Nationale Voorleesdagen

Het prentenboek Een huis voor Harry staat centraal tijdens de Boekstartochtenden op :
Dinsdag 22 januari in De Lier
Vrijdag 25 januari in Monster
Woensdag 30 januari in Naaldwijk
Vrijdag 1 februari in Maasdijk

Boekstartochtenden zijn voor alle kinderen van 0-4 jaar en hun ouders en grootouders en zijn gratis. Heel veel voorlezen, spelen, knutselen, ontdekken en elkaar ontmoeten! Kom gezellig meedoen tussen 10.00 – 11.30 uur. De koffie en limonade staan klaar!