BiebLab in Bibliotheek 's-Gravenzande

In ons BiebLab in Bibliotheek 's-Gravenzande kunt u de nieuwste apparatuur uitproberen en workshops programmeren volgen.

We zijn elke woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur en
elke zaterdagmorgen van 10.30 tot 13.00 uur aanwezig. je mag gewoon bij ons binennlopen!

Er is elke week wel iets te doen!

CoderDojo en Programmeren

Bij CoderDojo leren kinderen spelenderwijs programmeren of zijn bezig met techniek of ontwikkeling van competenties die nodig zijn in het beroepsveld. Daarnaast worden kinderen ook “mediawijs” gemaakt waardoor ze leren omgaan met internet en techniek.
De workshops zijn gratis en de maximum leeftijd die wordt gehanteerd is 17 jaar.

Daarnaast heeft Bibliotheek Westland een programma boordevol creatieve en innovatieve activiteiten. Techniek, robotica en programmeren staan centraal voor jong en oud.